Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                              

 

Meidän rakas Rhondinamme jouduttiin valitettavasti laittamaan viimeiseen uneen 15.7.2014 selästä johtuvien vaivojen johdosta.

Sitä ei taida koskaan olla valmis luopumaan ihanasta ja rakkaasta ystävästään ja yhteistä aikaa olisi toivonut paljon enemmän lisää. Valitettavasti Rhondinan selässä vihoitteleva agilityvamma alkoi pahentua tämän vuoden tammikuussa ja kuntoutuksella sekä osteopaatin avustuksella tytölle saatiin useampi ihana kuukausi lisää. Lisäksi kokeilimme magneettituotteita ja kaikkien näiden yhteisvaikutuksesta tyttö piristyi ja liikeradat paranivat.

Tytön viimeinen päivä oli varmaan juuri sellainen kuin tyttö olisi toivonut, jos näin voi ajatella. Jäimme juuri tuolloin kesälomalle ja tyttö pääsi nauttimaan koko päivän meidän kaikkien seurasta. Rhondinan kunto oli koko päivän hyvä eikä suurista pinnan alla olevista kivuista ollut tietoakaan. Rhondina touhusi auringonpaisteessa meidän nuorimman uroksen Despen kanssa ja ennen romahdusta oli tyttö vielä treenikentällä iloisena nauttimassa treenaamisesta, joka oli Rhondalle selvästi aina henkireikä ja ilon lähde. Rhondina nautti loppuun asti elämästä juuri sellaisena kuin se oli ja mitä enemmän haastavaa touhua, sitä enemmän tyttö nautti.

Rhondina oli elämän iloinen ja ilmeikäs tyttö, joka kyllä keksi omasta mielestään varmaankin hirmuisen älykästä tekemistä esimerkiksi mökillä, jossa tytöllä oli omat kiviaarteensa ja kaivettavat kuoppansa. Toisinaan "mami" ja "iskä" olivat Rhondinan kanssa erimieltä siitä, oliko kyseinen tehtävä aina niin älykäs. Varsinkin, jos kyse oli ison kiven työntelystä juuri tehdyllä polulla. Omasta mielestään Rhonda varmasti vain auttoi meitä, kun olimme "epähuomiossa" heittäneet kivet rakennustöiden alta ihan vääriin paikkoihin. :)

Elämän iloaan tyttö ei menettänyt edes viimeisinä hetkinään, vaan lääkäriin mentiin pirteästi kävellen, korvat pystyssä ja häntä heiluen, mutta valitettavasti totuus selvisi, kun alettiin tarkemmin tutkimaan Rhondalla illalla näkyviä pissaamisvaikeuksia ja, kun Rhonda herätettiin toimenpiteiden jälkeen, ei tyttö valitettavasti enää pystynyt liikuttamaan takajalkojaan ja selässä kummitellut vaiva oli päässyt voitolle ja ainoa ratkaisu oli päästä rakas viimeiseen lepoon, missä ei enää ole kipuja. 

Tyttöä ikuisesti kaivaten & muistellen. <3    

                                                                                                                                                                         

 

 

 

©2019 Tmi Kati Kekäläinen - suntuubi.com