Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KURSSIT


Tälle sivulle päivittyvät kaikki tulevat kurssit. Kurssit löydät sivun vasemmasta reunasta niiden ajankohdan mukaan. Linkin alta löytyy tarkemmat tiedot kurssin ajankohdasta sekä sen ryhmistä.


Kurssien eri ryhmät jakautuvat iän ja tason/tavoitteen mukaan:


Pennut

Kurssilla käydään läpi koiran hallinnan perusalkeita sekä koiran motivoimista ja palkitsemista. Kurssi antaa pohjan niin perushallintaan kuin mahdolliseen jatkoon tottelevaisuus puolella. Ikäraja 4 – 9 kk

 

Arkitottelevaisuus  

Kurssilla käydään läpi eri arkielämän tilanteita kuten toisten koirien kohtaamista ja ohittamista sekä koiran ja ohjaajan välistä kontaktia

 

TOKO aloittelevat

Kurssilla käydään läpi tottelevaisuuden alkeita TOKOn sääntöjen pohjalta. Liikkeinä harjoitellaan kaikkia TOKOn alemman luokan liikkeita kuten esimerkiksi sivulle tuloa, seuraamista, paikallaan pysymistä ja luoksetuloa.

Kurssi sopii niin koirakoille, joilla on kisatavoite kuin koirakoille, jotka haluavat vain mukavan harrastuksen yhdessä koiransa kanssa.

 

TOKO ALO/AVO

Kurssilla käydään TOKOn alempien luokkien ALOn ja AVOn liikkeitä. Kurssin tarkoituksena on valmistaa koirakko TOKO kokeisiin sekä auttaa jo kisaavaa koirakkoa liikkeiden kanssa.

©2019 Tmi Kati Kekäläinen - suntuubi.com